Ga naar inhoud

Klussen & verbouwen

Ben jij bezig met het verbouwen van jouw woning of heb je nog een klusje liggen die dringend opgepakt moet worden? Hier kun je jouw vragen stellen over alles wat met klussen in en rondom het huis te maken heeft. Van grote klussen als een dakkapel of uitbouw tot kleinere klusjes als het schilderen van de slaapkamer of vervangen van de kraan. 

Forums

 1. Woning

  Met een eigen huis ben je altijd bezig. Zit je midden in een verbouwing of maak je plannen om jouw woning te verbouwen? Hier kun je vragen stellen over thema's als dakbedekking, traprenovatie, schuifpuien en stucwerk. Kortom alles wat met het verbouwen van jouw woning te maken heeft!

  • Er zijn hier nog geen berichten
 2. Tuin

  Een mooie tuin maakt jouw huis helemaal af. Is het hoog tijd om jouw voor- of achtertuin aan te pakken? Stel hier jouw vragen over o.a. hoveniers, het aanleggen en onderhouden van een tuin en bestrating of beplanting. 

  • Er zijn hier nog geen berichten
 3. Verhuizen

  Net een nieuwe woning gekocht en druk bezig met het regelen van de verhuizing? Hier kun je jouw vragen stellen over o.a. verhuisbedrijven, de verhuischecklist en andere punten waar je rekening mee moet houden rondom verhuizen. 

  • Er zijn hier nog geen berichten


×
×
 • Nieuwe aanmaken...