Ga naar inhoud

N.

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

N.'s prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. nee, daar heb ik niks aan, want daarin staat niks over scharnieren afstellen, alleen de voorpootjes van het hele apparaat zijn af te stellen.
  2. de afloop... tja...?? de LG-service vond het wel nodig om een monteur langs te sturen, maar de monteur zei dat het eigenlijk niet mogelijk was de deur wat soepeler af te stellen. Hij legde uit dat het nodig was dat het zwaar ging, want anders zou de koeldeur opengeblazen worden wanneer de vriezerdeur dicht gedaan werd, door dat airflow-systeem. Hij had heel gauw gevonden wat het was dat de deur tegenhield bij het sluiten: een komma-vormig wit kunststof schijfje, dat aan/ of onder het scharnier zat. Hij haalde het eraf, toen ging de deur heel makkelijk open en dicht, maar bleef hij weer op een heel klein kiertje openstaan als je niet goed oplette, de deur werd dan niet meer dichtgetrokken. Ik mocht kiezen of ik het er weer op wou hebben of niet. ik heb m dr maar weer op laten zetten... eigenlijk wil ik nog steeds weten of, en hoe je de scharnieren af kunt stellen. met een plaatje graag.
  3. inderdaad, blijft hij hangen. ok, ik vraag het aan LG. Bedankt voor het meedenken!
  4. dank voor uw reactie; als het zware openen op die manier te verhelpen is, zal ik dat zeker doen! jammer dat het niet in de gebruiksaanwijzing staat, misschien hebt u een plaatje ervan, met een pijltje erbij, zodat ik zeker weet waar ik aan moet draaien? Wat betreft het moeilijke sluiten ben ik kennelijk niet duidelijk genoeg geweest: de deur is juist NIET nonchalant dicht te gooien, dan wordt hij op het laatste stukje ineens tegengehouden, en moet je nog eens duwen. maar dat kan een reden hebben, misschien is het expres zo gemaakt zodat je de deur niet dicht kan knallen, en alle koude lucht wegwaait?
  5. Deur koelgedeelte nieuwe LG GBB539PQZWS opent extreem zwaar. Het gekke is dat hij ook bij het sluiten wordt 'tegengehouden' door iets: als je de open deur en zetje geeft richting dicht, gaat dit soepel totdat hij nog maar ong. 10cm geopend is, daarna moet je hem ergens doorheen drukken, en daarna gaat hij na nog ong. 5 cm geopend te zijn , wél heel makkelijk dicht. Bij het openen moet je extreem veel kracht gebruiken. Deze eigenschappen heeft het vriesgedeelte eronder ook, maar in veel mindere mate. Ook toen ik hem net had uitgepakt en niet had aangesloten ging hij zo moeilijk open, dus het komt niet door gekrompen lucht door het koelen. Ik zou graag de deur wat makkelijker openen, is dit af te stellen? De moeilijkheden met het sluiten van de deur doen vermoeden dat er iets niet in orde is, wat denken jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...