Ga naar inhoud

Sony Bravia andere adapter/voedingskabel


Zulfukar

Aanbevolen berichten

Ik denk dat je deze vraag het beste kunt neerleggen bij een onderdelenspecialist, die allerlei kabels en adapters heeft liggen. Hier kunnen ze je direct vertellen of dit mogelijk is (en ook aangeven welke adapter dan geschikt is).

Er zijn wel andere voedingskabels te krijgen, maar het is belangrijk dat deze wel optimaal geschikt is voor een Sony televisie!

Met vriendelijke groet,
Marvin
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Bedankt voor je antwoord.

Ik heb gebeld met Sony; Ze geven aan dat er vanuit Sony geen alternatief voor is. Het vierkant kastje zou er voor zorgen dat de juiste voltage naar de TV toe gaat. Bij andere merken zou dit bijvoorbeeld in de TV verstopt zitten.
Wellicht dat het mogelijk was geweest iets universeels te zoeken met risico dat daardoor de TV (sneller) kapot gaat. Dit heb ik maar niet gedaan.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor een verlengsnoer. Deze gaat van het stopcontact tot achter de TV en dus verstopt in de kabelgoot. De orginele TV kabel heb ik netjes opgerold, tie ribs erbij, en netjes achter de tv en tv beugel gehangen. Wellicht wel de meest praktische oplossing zo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...