Ga naar inhoud

wel geluid geen beeld?


Antonie Bolland

Aanbevolen berichten

Vaak heeft dit te maken met de kabels (HDMI of Scart). Wanneer de kabel niet helemaal goed meer is kan dit ervoor zorgen dat je geen (goed) beeld meer hebt.

Probeer eens een andere kabel om te zien of dit het probleem verhelpt. Wanneer dit niet werkt kunnen we kijken naar een andere mogelijke oorzaak. Maar dan kan je al denken aan problemen met een printplaat in de TV zelf of een defect scherm.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
  • 1 jaar later...
  • 11 maanden later...
  • 2 weken later...
  • 7 maanden later...
Hallo ik heb Philips 43PUS6501 uit 2017. Als ik de TV aanzet is er beeld en geluid, na enige tijd (5-20 min) heb ik geen beeld meer en nog wel geluid. ALs ik de TV weer uitzet en een half uur later weer aan is er wel weer beeld, maar ook weer slechts 5-20 min. en valt het beeld weer weg. Ik heb de TV al volledig opnieuw geinstalleerd, dit bood heel even soelaas (ik had daarna 4 uur lang beeld) maar daarna was het weer zoals hiervoor beschreven. De TV is in juni 2017 door mij bij CoolBlue gekocht. BVD Johan Koster
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Bij Philips wordt dit probleem vaak veroorzaakt door een kapotte inverter of slechte solderingen op de printplaat (elco's). Je kunt de tv uit elkaar aanhalen en de solderingen op de printplaat zelf controleren en eventueel losse verbindingen weer solderen.

Zelf niet zo handig hierin? Dan raad ik aan om een specialist in te schakelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
  • 10 maanden later...
gekocht eind 2013, fabricagedatum maart 2013. en nu al zwart beeld. wel geluid. Je zou mogen verwachten dat een tv wel langer mee zou gaan. vooral omdat dit bij LG tv's wel vaker voorkomt, moet je wel denken aan een fabricagefout. sommige fabrikanten vinden service heel belangrijk en repareren dit als gratis service. het kan gemaakt worden kost dus rond de 250,-. koop wel nieuwe, maar zeker geen LG meer !!
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...
Bij ons gebeurt het alleen wanneer er een foto, dus stilstaand beeld, op de tv komt. Dan verdwijnt gelijk, dus binnen een seconde, het beeld en hebben we alleen nog geluid. Na opnieuw uit en aan zetten van het ziggokastje is het weer goed tot het volgende stilstaande beeld. Weet iemand daar raad op?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...