Ga naar inhoud

CI Module en Canal Digitaal


Anton

Aanbevolen berichten

Hallo, wij hebben voor 3 weken de 49UH668V gekocht, (nieuw model 2016)en nu doet bij ons de CI Module van Canal Digitaal het nietkomt er binnenkort een Up-Date???? Of heeft het CI-Slot geen zin voor Canal Digitaal kijkers?? Volgens de verkopers is het wel mogelijk....
2e: Bij onze TV staat de timer uitgeschakeld Maar ondanks juiste instelling gaat de TV na 4 uur automatisch uit... hoe is dit te verhelpen?? Wij horen het geluid via Blue Ray en kijken via ontvanger dus gebruiken de AB niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Anton!

Staat ook de instelling bij energiebesparing (ECO-stand) uit? Daar staat ook regelmatig nog een instelling aan die de TV na 4 uur uitschakelt.

Wat betreft de werking met Canal Digitaal. Dit model zou over een DVB-S tuner moeten beschikken, wat hem geschikt maakt voor het ontvangen van satelliet TV (zoals Canal Digitaal). Aangezien de verkopers hebben aangegeven dat dit moet werken, denk ik dat je het best je situatie even kunt voorleggen aan de winkel waar je de TV hebt gekocht. Als zij beloven dat het werkt, moeten ze er ook voor zorgen dat dit zo is

Succes!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...