Ga naar inhoud

Sony KDL40R450C lijkt volledig dood


Hessel Bosma

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een Sony tv van het bovengenoemde model. Als ik de tv aan probeer te doen via de knop of afstandsbediening gebeurt er niks. Er branden geen lampjes. Ik heb de voedingskabel gecontroleerd en daar ligt het probleem niet. Ook heb ik het moederbord vervangen wat het probleem helaas ook niet opgelost heeft. Nu zit ik met mijn handen in mijn haar. Alle hulp is welkom!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Staat er nog stroom op het stopcontact dat je gebruikt? Controleer dit even door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het stopcontact + de stekker allemaal nog goed werken, dan ben ik bang dat de televisie het helemaal begeven heeft. Zeker als je het moederboard hebt vervangen en dit geen effect heeft.

Je zou de televisie zelf nog even kunnen controleren door alle printplaten / modules te checken. Als daar een losse verbinding op zit kun je deze zelf nog solderen. Als er een onderdeeltje is doorgebrand zou de hele printplaat vervangen moeten worden. Ik raad je echter wel aan om een specialist naar de tv te laten kijken. De televisie is volgens mij 3 jaar oud, dus hij zou niet nu al 'op' mogen zijn....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...