Ga naar inhoud

Geluid TV tijdens films fluctueert


Akif

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Het geluid van onze nieuwe Philips 50OUS7303 tv fluctueert vooral tijdens films. Bij dialogen is het geluid zacht en bij muziek- en actiescenes is het geluid ineens erg hoog. Dus je zit continu het geluid hoger en lager te zetten. Dit is UITERST IRRITANT. Alle mogelijke geluidsopties geprobeerd, helpt niet. Zelfs alle auto-instellingen op OFF, blijft het geluid fluctueren. Nieuwste software zit er reeds op trouwens.

Weet iemand waar dit probleem aan ligt?

Alvast heel erg bedankt!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vraag mij af of je hier iets aan kunt veranderen. De 50PUS7303 heeft diverse features die het geluid verbeteren en zorgen voor een sterkere dynamiek in geluiden. Bij films kijken komt dit dus naar meer naar voren, waarbij een harde knal ook echt hard... en waarbij het praten zachter is. Dit om een bioscoopervaring na te bootsen. In vergelijking met oudere televisies, is dit wel even wennen. Daarbij was geluid meer monotoon en zat er geen variatie in.

Mocht het echt heel erg irritant blijven, dan kun je misschien even contact opnemen met de winkel of met Philips zelf. Kijken wat zij aanraden qua eventuele instellingen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...