Ga naar inhoud

Alex

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alex's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Onderdeel besteld, binnen, ingebouwd, koelkast sprong meteen weer aan! Draait nu al 1 week weer zonder problemen. Bedankt!!
  2. Als dat zo zou zijn, dan zou dat mooi zijn! 80 euro is nog wel te overleven. Ik ga hem bestellen en ik hou je op de hoogte. Bedankt!
  3. Ik heb het E nummer gevonden. Het is KGV33390/01.
  4. Ik kan zo snel geen E-nummer vinden. Sterker nog, ik vind helemaal geen sticker of iets op de koelkast zelf. Het is een RVS model met rechts boven een aantal leds met 8-6-4-2 graden knop en aanduiding en een super freeze knop. Ik bon nog even naar het exacte model aan het zoeken.
  5. Zou dat met het thermostaat te maken kunnen hebben? Ik neem aan dat deze de compressor verteld wanneer die moet koelen en wanneer niet.
  6. Geachten, Ik heb een Bosch Koel/Vriescombi van zo'n 3/4 jaar oud. Sinds 2 dagen wil de koelkast niet meer koelen, om precies te zijn springt de compressor aan en direct weer uit. Hij volgt het indicatielampje rechts boven in de hoek waar je de graden in kunt stellen. Lampje gaat aan, dan hoor je de compressor even aan gaan, lampje gaat uit, compressor is still. Het lampje knippert om de 2 seconden. Iemand een idee? Bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...