Ga naar inhoud

Maarten

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Maarten's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Gisteren is de ventilator vervangen - de koelkast werkt eindelijk weer zoals het hoort. Wat de coulance regeling betreft, die is erg onduidelijk. Volgens E-care zou de reparatie maximaal €160,- mogen kosten, volgens Samsung €204,-. Uiteindelijk kwam de reparatie uit op €157.
  2. Gisteren is een monteur van E-care geweest en het blijkt toch de ventilator te zijn. Hij gaf aan dat de achterwand vervangen moet worden en daar zit de ventilator in. Deze heeft hij besteld en wordt dus binnenkort vervangen. Weet iemand overigens wat de coulance regeling van Samsung precies inhoud? Ik heb het hun per mail gevraagd, maar nog geen reactie ontvangen. Wil checken of E-care mij het juiste heeft verteld.
  3. Dank voor alle reacties. Ik heb wederom met Samsung gebeld en deze keer hebben ze mij doorgezet naar I-care die voor hun reparaties verricht. Met hun heb ik een afspraak gemaakt, zij denken dat het probleem wellicht door de print plaat wordt veroorzaakt. Aangezien de koelkast 2,5 jaar oud is, valt hij buiten de garantie, maar heeft Samsung wel een coulance regeling dat de reparatie niet meer dan €180,- mag kosten. Ik hoop dat het daar ruim onder blijft.
  4. Ik heb de ijsmaakemmer er uit gehaald. Daar achter zit de ijsblokjesbak. Bedoel je dat ik die ijsblokjesbak er ook uit moet halen om bij de reset knop te komen? Hoe moet ik dat dan doen? Ik heb geprobeerd er aan te trekken en te draaien, maar kreeg hem niet los. Ik ben bang dat als ik harder er aan trek ik iets kapot maak, of valt dat risico wel mee? In de gebruiksaanwijzing staat hier ook niets over.
  5. Inmiddels een week verder - nog niets opgeschoten. Ik heb Samsung gebeld en die gaven aan dat ik de rubbers van de koelkast moest checken en of de luchtgaten achterin voldoende vrij waren. Anders de stroom er een tijdje afhalen. Dat laatste had ik al op jullie advies gedaan, de andere 2 zijn volgens mij gewoon in orde. Daarna een mail gestuurd aan Samsung met uitleg over het probleem, reactie was dat ik maar met het contact centrum moest bellen om een monteur langs te laten komen. Die heb ik gebeld, maar die zei dat ik eerst de reset knop, achter de ijsblokjes maker moest indrukken, dan zou de koelkast weer terug naar normaal gaan. Dat heb ik geprobeerd, echter ik kan geen reset knop vinden op de aangegeven plek en ook niet in de handleiding. Daar heb ik vandaag maar weer een mail over gestuurd. Of weet hier iemand of er een reset knop is en zo ja, waar ik die dan kan vinden? Dank.
  6. Ik heb zaterdag een koelkast thermometer gehaald om de temperatuur te checken. - De onderste twee bakken waren -7 graden. - de bak daarboven (cool select zone) die ingesteld staat op 5 graden, gaf zelf aan 4 graden, maar was 0 graden. - de plaat daarboven was 5 graden - de plaat daarboven was 7 graden - de plaat daarboven was 9 graden - de plaat daarboven was 11 graden Volgens de display aan de voorkant zou de temperatuur in de koelkast 9 graden moeten zijn. Mijn conclusie uit bovenstaande is: 1) dat de voeler wel gewoon werkt, maar zich ergens in de bovenste helft van de koelkast bevind. en 2) dat de ventilator nog steeds bevroren heeft of een ander mankement vertoont. Kan ik iets doen aan de ventilator of moet die vervangen worden, denk je? Mvg, Maarten
  7. Wat moet ik dan doen met de ventilator als ik die vind? Als ik het goed begrijp bevriest de ventilator, maar hoe komt dat dan? De waterdispenser doet het inmiddels weer niet, het onderste vak wordt weer te koud, maar de display geeft juist een hoge temperatuur aan (13 graden). Ik heb nog een keer de stekker er uitgetrokken en de deur open gelaten, maar krijg indruk dat dit maar tijdelijk effect heeft.
  8. Dank voor de reacties. Ik heb gisteravond de stekker er uit gehaald en de deur opengezet. Inmiddels vriest het niet meer onderin de koelkast en doet ook de koudwaterdispenser het weer. Nieuw probleem: de koelkast wil nu niet meer goed koelen, inmiddels is de temperatuur gestegen tot 10 graden. Het vriesgedeelte doet het overigens nog wel steeds goed. Iemand enig idee wat daar aan te doen is?
  9. Waar zit de ventilator? En wat kan ik er aan doen om die weer te ontdooien?
  10. Onze Amerikaanse koelkast vriest in het onderste vak, daar boven is de temperatuur wel (redelijk) goed. Het is een Samsung RSH1JTPE. Enig idee wat er aan de hand is en hoe dit kan worden verholpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...