Ga naar inhoud

jua

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

jua's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Tja die Thermostaat, ik heb gister de achterwand aan de binnenkant losgehaald en daar zit geen thermostaat. Alle bedrading die er is loopt via de printplaat aan de bovenkant de koelkast in. Het enige waar volgens mij dan de thermostaat nog kan zitten is onder de bovenplaat. Maar het ziet er niet naar uit dat je die kan verwijderen. Mischien nog een tip voor me?
  2. Het is inderdaad een no frost vriezer, maar met dat ijs valt het wel mee. De vriezer ziet er ook normaal uit. Ik zou het is kunnen proberen. Maar mijn ventilator draait ook gewoon, en hij slaat ook normaal af. Alles klinkt en doet het hetzelfde als voorheen. Alleen hij koelt niet meer.
  3. Mijn Nordland kv6292nf koelt niet meer maar vriest gewoon. Het lampje brandt gewoon en geeft geen defect aan. En kwa geluid is er ook niks veranderd. Heb hem nu 4 jaar en na 1 jaar deed hij ook niet koelen. Toen was er nog garantie en heeft de monteur de printplaat vervangen. Zou het weer de printplaat kunnen zijn en hoe kom ik erachter? Heeft iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...