Ga naar inhoud

gerard

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

gerard's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Dat is een goed idee ! Bedankt voor het meedenken! Het zou toch jammer zijn om hem naar de schroot te doen. Nogmaals bedankt en ik zal proberen via dit forum u op de hoogte te houden.
  2. De fabrikant heeft mij meerdere plekken aangegeven. Echter, het zit er echt niet! ik weet niet waarom hij weg is. Een monteur opperde dat het misschien niet eens een boschkoel/ vries is !
  3. De fabrikant weet het ook niet welk type het is. ik heb hem 2e hands gekocht bij een handelaar in witgoed t.w.Thijs Stoel uit Wezep ( nooit doen !)en die laat het afweten. Nogmaals ik kan geen onderdeel bestellen. de monteur die geweest is heeft geprobeerd uit te zoeken wat hij moest bestellen maar die wist het ook niet. Misschine is er iemand die langs wil komen en die vindingrijk is !
  4. maar daar zit hij niet en ook nergens anders ! ikheb dus geen nummer of i.d. om een onderdeel te bestelln.
  5. Onze bosch koel/vr. no frost koelt niet vr.wel.Monteur geweest dacht aan thermostaat. Kan typeplaatje nergens vinden (echt niet aanw.!)Kan dus niet helpen. Iemand anders zei dat hij bij no frost denkt aan ventilator. Wie weet raad ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...