Ga naar inhoud

Ge

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Ge's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Met die laatste beschrijving van het probleem ben ik naar twee witgoedbedrijven gegaan. Een bedrijf zegt dat de compressor kapot is en een ander bedrijf zegt dat er waarschijnlijk gas gelekt is, waardoor de koelkast steeds start maar te weinig gas heeft om door te lopen. Ik zelf zag achter de koelkast geoxideerde lassen zitten aan de pijpjes, daar zou het kunnen lekken, voor mij als leek oogt het qualitatief niet echt geweldig. Er zal waarschijnlijk dus een nieuwe moeten komen.
  2. Met de vorige warme dagen in juli begaf onze Bosch KIM 24441 het, het lijkt door overbelasting. 3 dagen later zette ik hem weer aan en warempel hij deed het weer ... tot vandaag, een warme dag. Vanavond stopte hij weer. Ik heb hem een uur uit gehad en weer aan gezet, dan hoor ik hem starten voor 5 seconden en 10 sec stil dan weer 5 seconden aan en 10 uit enz. precies wat hij vorige keer ook deed. Wat zou het probleem kunnen zijn?
  3. Beste Ernst, Ik heb een heugelijke mededeling, de koelkast heeft zo het lijkt zichzelf gerepareerd. Na 2 dagen uit hebben gestaan zette ik hem weer aan en hij klonk vrij normaal, toch koelde hij maar tot 12 gr en stopte toen helemaal. Een aantal uren later zette ik hem weer aan (op 5) en wonder boven wonder doet hij het nog steeds en koelt netjes tot 4 / 5 gr. Ik ben heel blij dat ie het weer doet, maar ben onzeker of ie het blijft doen. Het euvel is 2 weken geleden begonnen toen het een aantal dagen vrij heet weer was, we hebben toen een dag de koelkast veel open gehad door een feestje en was toen misschien overbelast. Zou ik er van uit kunnen gaan dat de koelkast het blijft doen ?,
  4. Bedankt Ernst, toch moet ik het euvel iets anders omschrijven. Met brommen bedoel ik dat de compressor lijkt aan te slaan voor 5 seconde,dan slaat hij af en 10 seconden later bromt ie weer 5 seconden en zo pendelt het voort.
  5. Wij hebben een Bosch koelvries inbouw KIM 24441 /02 FD8403 en heeft het 8 jaar goedgedaan, nu koelt hij sinds gisteren avond niet meer, het gradenlampje knippert. Als ik de stekker er een half uur uit laat en daarna de koelkast weer aanzet, draait hij 10 seconde en stopt dan, daarna draait ie af en toe 5 seconde, wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...