Ga naar inhoud

ta3pbk

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

ta3pbk's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Bedankt voor de snelle en duidelijke reactie! Deze topic kan hiermee afgesloten worden.
  2. Dat wordt een nieuwe kast kopen. Tevens wil ik hierna ook een nieuw tafelmodel koelkastje zonder vriesvak aanschaffen. Deze komt in een onverwarmd vertrek te staan waar het 's-winters tussen de 0 en 4 graden kan afkoelen. Dit valt buiten de spec. van de klimaatklasse. Wat zal er eventueel mis kunnen gaan?
  3. Het vriesgedeelte werkt nog goed. Ik heb intussen gemerkt dat op de achterwand een bult onstaat als de kast warm wordt en weer verdwijnt als het afkoelt. Ook na een nacht uitschakelen werkt de koeling niet. Einde oefening??
  4. Ik heb een Liebherr inbouw koel/vries combinatie met twee compressoren waarvan het koelgedeelte niet meer wil koelen, echter nadat ik de spanning uit- en daarna weer ingeschakeld had, ging de pomp weer lopen en liep de temperatuur weer terug to ong. 4 graden. Hierna schakelde de pomp weer uit om daarna niet meer in te schakelen. De temperatuur steeg tot kamertemperatuur. Na de spanning weer uit- en daarna weer ingeschakeld te hebben, herhaalde zich het verschijnsel. Is hiervoor een verklaring?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...