Ga naar inhoud

Ruben Meibergen

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Ruben Meibergen

  1. Ha Marvin, dat zal ik proberen, echter had ik de thermostaat al voor een nieuwe vervangen, dus het lijkt me sterk dat dat het probleem is, maar desalniettemin, ik ga je tip proberen.
  2. De kast heeft een avond en nacht uit gestaan en alles was Kamer temperature en dus ontdooid. De vriezer doet het weer helemaal goed. De koelkast geen resultaat. Deze is vrijwel kamer temperatuur. Wat te doen?
  3. Ik zie het probleem al. Heb even een kap eraf geschroefd, wat ik natuurlijk veel eerder had moeten doen. Zie afbeelding: http://www.starble.nl/images/20160801_172436.jpg Ik laat hem nu volledig ontdooien, ik laat weten of dit het probleem heeft verholpen.
  4. Ha Marvin, dank voor je antwoord. Ik heb de koelkast dan niet lang genoeg uit gehad. Ik zal 'm vannacht eens uit laten staan met de deuren open. Als het een verstopping is, door iets anders dan ijs, is dat dan op een manier schoon te spoelen?
  5. Dacht eerst aan de thermostaat. Deze daarom met een exacte nieuwe kopie vervangen zonder resultaat. De koelkast doet vrijwel niets meer, het vriezer gedeelte onderin koelt als koelkast. De compressor wordt erg heet. Ik kan m'n vinger er hooguit 4 seconden op houden. De motor doet het ook nog, maar slaat wel snel af. Geen vloeistof lekkage gehad o.i.d. Tijd uit gezet en weer aan. Geen resultaat. Gaat om een liebherr vrijstaand model met het vriesvak onder. Model CUN 3031
×
×
  • Nieuwe aanmaken...