Ga naar inhoud

John

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

John's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. En dus... in eerste instantie gaf de monteur aan dat "geluidjes" er nu eenmaal bij horen. Ook de permafrost op de achterkant was in eerste instantie geen probleem, hoorde bij het nieuwe "koelen en vriezen" van tegenwoordig. We hebben aangedragen dat we in veel mee kunnen gaan, maar dat na een gewone nacht 's ochtends je KOELkast bevroren aan te treffen echt ook bij het nieuwe koelen niet hoort. Nou ja, lang verhaal kort: over een weekje zou de dan nog geen 2 weken oude koelkast "even" worden bijgevuld met koelvloeistof en wat filtertjes vervangen (alsof we zoet gehouden moesten worden..). Mijn vrouw kwam net terug toen de monteur weg was en besloot de leverancier te bellen: zo'n operatie aan een nieuw apparaat in een (te) kleine keuken was niet iets waar ze op zat te wachten. De leverancier (hoofdkantoor klantenservice, filiaal gaf eerder deze week al aan zich er weinig van aan te trekken...) heeft na het horen van de klacht nog binnen 2 uur teruggebeld met de mededeling dat we een nieuwe krijgen! Zij hadden nl. nog even met Bosch gebeld en in het reparatieverzoek stond niet alleen koelvloeistof/filtertjes maar ook (let nu goed op...): de COMPRESSOR "even" vervangen. Dat vond de leverancier (uit zichzelf... SUPER!) ook net even te ver gaan voor een net nieuwe koelkast en dus krijgen we na het weekend een nieuwe. Pfff.. het was een lange week, je "lot" ligt toch weer in handen van derden en gelukkig dat de laatste "derde" met ons mee.. Alle lof! Hopelijk na volgende week dinsdag (ontdooid) weer verder en sluiten we het dossier koelkast. Dank voor je reacties via forum. vrgr John
  2. Dank voor de reactie, ik begin, na inmiddels de hele dag een bevroren koelkast te hebben, idd het gevoel te krijgen dat we een ma.ocht. exemplaar hebben??. We wachten de monteur van as vrijdag af, bij "ontmoedigend" antwoord gaat ie (de koelkast) in zijn eigen verpakking retour.
  3. Op vrijdag 30-6 een Bosch koelkast geleverd gekregen, moest 10 uur wachten met aanzetten, dat werd dus zat.ochtend. Inmiddels dus 4 dagen in gebruik, waarbij het opvalt dat de achtetkant (gedeeltelijk) in een staat van permafrost verkeerd... Vlgs Bosch komt dat doordat erbij het open en dicht doen warme lucht de koelkast ingaat, wat dan neerslaat op de achterkant. Vwb overdag kan ik mij daar nog wat bij voorstellen, echter na een nacht dicht te zijn geweest, stobd het ijs vanmorgen ook weer op de achterkant. Blijft inmiddels ook water op de planken liggen. Wie heeft raad? Alvast dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...