Ga naar inhoud

Bert Pleizier

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Bert Pleizier

  1. Sinds gisteren koelt en vriest mijn Siemens inbouw koel-vriescombinatie niet meer. Type KI40FP60/07 met FD nummer 9302. Het vriesvakje was al een week niet meer ijskoud. Brood was sinds een paar dagen niet hard (bevroren) meer. Het koelgedeelte werd sinds 1,5 - 2 dagen minder koud tot gisteren, toen was er geen enkele koeling meer. Wat zou het probleem kunnen zijn / waarmee zou ik kunnen beginnen om de oorzaak op te sporen?
  2. Inmiddels werkt de koelkast weer naar behoren. Zonder dat ik er iets aan gedaan heb. Ik heb gehoord en nagelezen dat de maximale omgevingstemperatuur van deze koelkast op 38*C ligt. En laat het de laatste 2 dagen nou net tegen de 40 graden zijn geweest in de keuken.
  3. Beste allemaal, Ik heb een Siemens inbouwkoelkast (E-nr = KI40FP60/07 en FD nummer = 9302). Sinds gisteren knippert het cijfer boven in de koelkast dat de temperatuur aangeeft. Dit doet hij in alle standen. Hij koelt ook een stuk minder goed. Volgens het boekje is dat omdat er (te) veel warme spullen in geplaatst zijn, maar dat doe ik nooit en dat heb ik nu dus ook niet gedaan. Wat zou de oorzaak en oplossing kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...