Ga naar inhoud

Frank Knot

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Frank Knot's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Mijn dubbeldeurs Samsung RS7568BHCSR koel/vrieskast heeft aparte temperatuurinstelling voor vriezer en koelkast. Koelkast is keurig koud. De vriezer staat op -18 en toch komt de temperatuur soms vlak bij 0, zeker in de zomer. De vriezer op -22 zetten maakt het iets minder erg, maar 3 sterren haalt ie eigenlijk niet. Ik heb al eens de tip opgevolgd om de vriezer 24hr volledig te ontdooien (dat zou hij zelf moeten doen) en dan is het inderdaad beter en een tijdje weg. Maar ghet is na een paar maand weer terug. Heb ook al eens de achterwand losgeschroefd in de vriezer of daar iets te zien was. Maar daar zat geen overmatige ijsvorming over verstopping. Lijkt er op dat de sensor bevroren is maar de vriezer niet. Wat is de oorzaak en is er iets aan te verbeteren?
  2. Ik heb de vriezer niet vol zitten. Ijsvorming is niet te zien (ik begrijp dat als het er is, dit achter de binnen achterwand zit, waar een ventilator zit en ook een verwarmingselement om eea te ontdooien) Toen temperatuur gisteren op de losse thermometer -11 was heb ik even de stekker eruit getrokken en daarna er weer in. Daarna meldde de samsung op de buitenkant een temperaturen van -10 en + 3 (instellingen zijn -18 en +4) Vervolgens ging hij duidelijk koelen en daalde de temperatuur op het samsung display naar verlop van tijd naar de -18 (en ook mijn eigen thermometer gaf zoiets aan). Vanochtend was het echter weer -9 op mijn einge thermometer, het display blijft gewoon -18 zeggen. Dus de vriezer koelt tot de ingestelde waarde (en geeft dat ook aan), daarna blijft hij gewoon -18 aangeven, ook al is het binnen veel warmer geworden. Ra ra?
  3. Mijn dubbeldeurs Samsung RS7568BHCSR vriest onregelmatig. 's ochtends (na een nacht ongeopend zijn geweest) is de temperatuur midden in de vriezer gestegen tot -12 a -13 en als je daarna de koelkast of vriezer regelmatig opent zie je de temperatuur langzaam weer zakken tot -18 Dit is toch een veel te grote fluctuatie? Wat zou er kapot moeten zijn (of is er ergens ijsvorming)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...