Ga naar inhoud

Lydia

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Lydia's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Na een nachtje aan te hebben gestaan, viel de koelkast helemaal uit. Alleen de verlichting werkte nog. Dus we hebben inderdaad een nieuwe aangeschaft. Maar toch fijn dat we dankzij dit forum toch nog eerst zelf wat kunnen proberen voordat je?t echt afschrijft.
  2. Helaas iets te vroeg gejuicht. De koelkast is nog leeg, maar wordt niet kouder dan 10 graden. Ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe.
  3. Kijkend naar alle antwoorden op soortgelijke vragen, hebben wij de koelkast 24 uur uit gezet en goed schoon gemaakt (er zat toch behoorlijk was ijsvorming in). De koelkast staat waterpas, is stof- (achterkant) en ijsvrij. Nu de stekker er in zit doet ?ie het weer! Het bromgeluid is er nog steeds, maar gelukkig weer minder hard.
  4. Hallo, Onze Whirlpool koelvriescombinatie (WBA43272 DFC IX) maakte sinds deze week een brommend geluid dat steeds erger werd. Ik heb achter de koelkast schoongemaakt en gecheckt of het nog wel waterpas stond. Vandaag was het ineens stil, maar nu koelt en vriest ?ie niet meer. Iemand enig idee wat dit is en of dit te repareren is? Of kunnen we beter voor een nieuwe kijken? Mvg, Lydia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...