Ga naar inhoud

Jelmer

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Jelmer's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. We hebben dit in juni gemeld dus wel eerder dan nu. We horen nu bijvoorbeeld de zuigende geluiden ook als we de deur naar de keuken dicht hebben. Lijkt me toch echt niet de bedoeling. Maar op wat voor poot hebben wij te staan als de monteur zegt dat dit zo hoort?
  2. Bedankt voor je antwoord. Maar wat kunnen wij er nog aan doen als de monteur zegt dat het er bij hoort en dit niet te fixen is?
  3. Hoi Marvin, Bedankt voor je reactie. Het typenummer is Progress PK1001 B237416. Ik hoop dat je daarmee vooruit kan! Groeten, Jelmer
  4. Dag allemaal, We hebben sinds maart een nieuwe keuken en inbouwapparatuur, waaronder een koelkast. Wij vinden dat deze veel geluid maakt, namelijk een zuigend geluid. Dit is niet continu zo maar wel vaak bij het aanslaan. Wij vinden dat dit veel heftiger is dan het zou moeten. Er is een monteur langs geweest en die heeft gezegd dat hij niets kan doen en dat het er gewoon bij hoort. Toch heb ik er niet helemaal vrede mee. Verschillende mensen geven aan dat zij dit ook wel een erg luid geluid vinden en dit niet kennen in deze mate. Ook wij hebben dit nog nooit eerder gehoord bij een eigen koelkast of die van een ander. Wat kan ik hier toch tegen doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...