Ga naar inhoud

Roland

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Roland's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Even een update. Ik heb een nieuwe clixon geïnstalleerd. Ging makkelijker dan gedacht. Helaas heeft het geen verandering van de situatie opgeleverd. Zal het dan toch de compressor zijn? Moet ik dit door Liebherr laten oplossen of kan ik beter een andere specialist hiervoor inschakelen?
  2. Marvin, dank voor je snelle reactie. Het is inderdaad zo, dat als ik de stekker erin doe de compressor licht zoemt en trilt. Na ruim 10 sec komt de klik en stopt de compressor. Na ruim 3 minuten slaat hij weer aan en na ruim 10 sec weer uit. Dit gaat zo dus door. Is het een idee om de clixon te vervangen en te zien of het dan is opgelost. Het vervangen van de compressor zal wel flink in de papieren lopen. Bovendien kan ik het misschien zelf vervangen? Is dat het kastje dat aan de compressor vast zit? Alvast bedankt voor je reactie.
  3. Beste mensen, Ik heb twee Liebherr wijnkasten type VTEes 2053 naast elkaar ingebouwd. Prachtig gezicht, maar toen ik thuis kwam van vakantie koelde één ervan niet meer. Ik heb het uit de ombouw gehaald en ben eens gaan onderzoeken. Als ik de stekker erin doe hoor ik alle fans draaien. Temperatuur heb ik in de 2 compartimenten laag gezet. Na korte tijd hoor ik een klik en begint de compressor licht te trillen. Echter, na een seconde of 10 hoor ik weer een tik en stopt de compressor. Dit herhaalt zich. De compressor wordt wel langzaam warm, niet heet. De buizen die eruit komen worden ook niet koud. Zit dit probleem in de aansturing? En kan ik dit dan zelf repareren? Het is wel een oudje, met 11 jaar, maar als ik deze vervang moet ik ook die ernaast vervangen en dat loopt meteen flink in de papieren. Alvast bedankt voor je reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...