Ga naar inhoud

Tim

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Tim

  1. Ik heb het niet meer los kunnen krijgen. Heb een andere vriezer gekocht. Voor mij geen Liebherr meer.
  2. Hallo topicstarter Frits. Zou je willen delen wat de oplossing was? Ik heb namelijk dezelfde vrieskast ook met termperatuur problemen.
  3. Bedankt Marvin voor de tip. Nu met foto. Iemand een idee hoe de behuizing van de verdampermodule te verwijderen uit de diepvrieskast? Dan heb ik beter zicht op de ventilator en temperatuursensoren. De behuizing van de verdampermodule is rood omcirkelt in onderstaande link. https://ibb.co/G7ZzssK
  4. Ik ben bezig met het vervangen van een temperatuur sensor in mijn diepvries Liebherr no frost GN2153 21B. Het lukt mij echter niet om de behuizing van de verdampermodule uit de diepvries te halen. Het is wel gelukt om de voorzijde van de verdamper module los te krijgen door twee bevestigingsklemmen te verwijderen. De achterzijde zit alleen nog vast. Ik zie nergens een mogelijkheid hoe dit los te krijgen. Iemand idee hoe de verdampermodule eruit te halen zodat de temperatuursensor vervangen kan worden? Heb het internet afgestruind, maar heb niets kunnen vinden. Ik zou graag een foto toe willen voegen voor de duidelijkheid maar heb geen idee hoe dit moet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...