Ga naar inhoud

Gerard

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Gerard

  1. Dag Tonnie, Marvin heeft grlijk. Vtoeger had je Freongas wat gevaarlijk voor de gezondheid is en mag niet meer. Ben jaren terug in een loods geholpen en lk dicht gesoldeerd, maar dat mag niet meer. Ander gas en dat is duur en bewerkelijk lek opsporen en solderen of anders. Dit allles geeft geen garantie voor hoelang de koelkst nog werkt. Dus kijk voor een andere of outlet b.v. Succes groeten, Gerard
  2. Dag Marc, Wat een pech. Mou ik heb een nieuwe Liebherr gekocht bij van Bemmel en Kroon, Meteen volgende dag geplaatst prima service ook uit eerdere ervaring. Veel winkels kan je tegenwoordig niet meer bellen dus minder service en Mediamarkt die heeft bijna alle concurenten naar de fillstijnen geholpen, Maar ik heb nog wat tips voor je. 1. Misschien kan Rechtsbijstand je helpen. 2. BCC heeft outlet staat o.a. Liebherr GNP 2313-21 6 laden 185 L. Lichte schade ?499 i.p.v. ? 600 (Gaat wel per Whatsapp Chat). 2j. garantie 3. Er zijn diverse Witgoed outlets. Hopelijk succes groeten, Gerard
  3. Sorry ik zie net dat de vriezer van 2019 is. Dacht eerst 8 á 9 jaar, misschien vergist met ander bericht. Hoop voor je dat je meer info hebt of krijgt en dat de vriezer het normaal gaat doen. Heb je hem bij een outlet gekocht. Vraagje, wat heb je betaald.
  4. Sorry, ik heb mijn bericht op het andere forum staan gisteren was dit volgens mij niet zo. Maar je zal het wel gelezen hebben. Ik denk toch dat het de aansturing is dat gaat via de printplaat zoals je kan lezen op mijn bericht. Repareren solderen zal moeilijk zijn. Een nieuwe kost ?120 dus gezien de leeftijd van de vriezer is dit geen aanrader. Het enigste dat je nog kan proberen is 24 uur uitzetten, maar dat heb je waarschijnlijk al gedaan. Ik zou niet verder gaan investeren en een nieuwe Liebherr Gnp 2313 kopen is mij ook geadviseerd. Denk aan je producten die in de vriezer zitten bij mij bijna vol, wil je toch niet moeten weggooien. Succes! En vergeet de ergernis maar gauw.
  5. Beste Marc, Lees mijn bericht hierboven {naam Gerard}. Gewoon even bellen met de technische dienst van Liebherr je krijgt dan alle info, kost niets.
  6. Ik heb dezelfde vriezer deze is 12 jaar. Omdat de rode alarmlamp en de groene display (18 Gr.) Blijven Knipperen heb ik de technische dienst van Liebherr gebeld. Deze gaf vriendelijk duidelijk uitvoerig uitleg. Volgens hem is het de printplaat die boven in de vriezer zit. Kost ?120 of sensor die kost ?50 maar dit acht hij minder het geval. Je kan het zelf repareren als hun dit doen komen er extra kosten bij minimaal ?99. Hij raadde me reparatie af gezien de leeftijd van de vriezer. Nieuwe soort gelijke Gnp2313 kost ?599. Het enigste wat ik nog kan proberen is 24 uur de stroom eraf halen dan zou boven in leiding die met element wordt ontdooit misschien ontdooien en daarna weer werken. Raadde hij ons aan. De vriezer doet het nog wel producten goed hard. Dus zolang maar doorgaan. Je kan dus bellen naar Liebherr voor info dat kost niets. Succes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...