Ga naar inhoud

Jurgen

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Jurgen's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Hallo Marvin, Ik heb de vriezer meer dan 48 uur uit geschakeld gehad en helemaal schoon gemaakt. Vannacht een nieuwe poging gedaan en hem opnieuw aangezet, met als resultaat -3°C. Kouder wil de vriezer blijkbaar niet. Het is dus geen eenvoudig/goedkoop klusje om het koudemiddel bij te vullen? In dat geval zouden we nog een goede tweede vriezer kunnen hebben. PS. Wij hebben begin zondag een nieuwe vriezer gekocht, dus onze nieuwe levensmiddelen kunnen weer lekker diepgevroren worden.
  2. Laatste twee dagen heeft de vriezer constant op -2°C gestaan, gelukkig heb ik de inhoud elders kunnen opslaan. Door het warmere weer (en de warmere garage) kon de vriezer niet meer kouder worden. Zou dit een gebrek aan koudemiddel kunnen zijn? Ik heb nog geen tijd gehad een expert langs te laten komen, zal dit nog nut hebben? Groetjes Jurgen
  3. Het doorverbinden heeft helaas geen verbetering getoond. Temperatuur loopt op tot -28 in superfrost, maar als superfrost uit gaat zakt hij weer. Overigens wanneer superfrost aan staat geeft hij wel -28 aan echter wanneer je de vriezer dan uit zet en dan weer aan staat er op het display -10 (of iets daar in de buurt). Enig idee wat er kan zijn?
  4. https://imgshare.io/image/NroxeS Zijn dat de twee kabels?
  5. Hallo Marvin, Bedankt voor je reactie! Dat van de thermostaat ga ik eens proberen. Zou je mij kunnen aangeven waar te thermostaat zit? Dan ga ik eens proberen te thermostaat te omzeilen. (Zwarte en bruine draad doorverbinden). Misschien geeft dat opheldering. Groetjes Jurgen
  6. Ik heb een Liebherr Premium NoFrost GNP3376. De temperatuur blijft steeds oplopen richting 0. De enige manier hoe hij zijn temperatuur vast houdt is door steeds opnieuw de SuperFrost in te schakelen. Gevoelsmatig heb ik het idee dat hij ook dan niet helemaal komt tot de gewenste temperatuur. Enig idee wat het probleem kan zijn? PS. Hij is laatst al volledig ontdooid geweest.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...