Ga naar inhoud

Christian

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Christian

  1. Beste Arjan, na het vervangen van de Compressor is het probleem inderdaad opgelost geweest. sindsdien staat de vriezer nu constant op -22° zonder temperatuurschommelingen. Als hij nog in garantie is aandringen bij de technieker om ook de compressor te checken, bij ons was dat pas na 4 interventies gebeurd. Groeten
  2. Blijkbaar is het de compressor die stuk is. komen ze volgende week vervangen. Hopelijk is het dan opgelost.
  3. De vriezer is niet ingebouwd (stand alone) en staat in de berging zonder verwarmingstoestel in de buurt. We hebben hem gisteren moeten uitschakelen, het alarm ging weer af, met foutmelding HH ( te warm in de diepvries). De technieker van Haier komt langs, maar dat is pas binnen twee weken.
  4. Beste, wij hebben een no Frost diepvries van Haier. Sinds een tijd schommelt de temperatuur constant. Hij stond op altijd -22°, maar sinds een tijdje schiet de temperatuur de hoogte in, naar -12, dan -7, tot zelfs O° (tot het warmte-alarm begint te bliepen), om dat terug te zakken naar tot -18, terug stijgen naar -3, dus serieuze verschillen. We hebben al de hele inhoud van onze vriezer moeten weggooien. Omdat hij nog in garantie is, is ondertussen de technieker 3x langs geweest, en gisteren heeft hij nieuwe sensoren en nog meer vervangen (het is eigenlijk een nieuwe diepvrieskist vanbinnen, door alle nieuwe wisselstukken). Na herstelling de vriezer op superfreeze gezet, waardoor de temperatuur zeer snel zakte tot -29, een paar spullen erin gelegd om te bevriezen ,om gisterenavond te merken dat de temperatuur opnieuw begon te stijgen tot hij opnieuw op 0° kwam, en de spullen niet bevroren waren. Nu deze morgen stond hij opnieuw op -29°. dus mijn vraag is, hoe werkt no Frost eigenlijk ? is dit wel normaal, die temperatuurschommelingen (van -29 tot 0° en terug)? doen we iets verkeerd ? We durven hem eigenlijk niet echt te vullen, om niet weer spullen te moeten weggooien wegens ontdooid. Iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...