Ga naar inhoud

Bas Schenk

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Bas Schenk

  1. Hij staat in een geisoleerde berging
  2. Ik heb hem vandaag toch nog even aan gedaan, een half uurtje dan. Je hoort de compressor aan slaan, de eerste paar tellen maakt hij overtouren(zo klinkt het) en daarna draait hij rustig door. Veder wordt de verwarming-plaat, die in de vriezer zit loei heet en blijft de compressor hand warm. (je hoort ook vloeistof lopen) op de printplaat van het bedieningspaneel is niks vreemds te vinden, Want ik gok dat daar ook de thermostaat zit. Omdat ik geen knop heb maar een digitaal graden meter. Na een half uurtje gedraaid te hebben is het in de vriezer warmer dan voorheen.
  3. Beste, Ik heb gs40na31/03 Vriezer van Siemens, Na de verhuizing heb ik hem in de berging gezet, Nettjes 3 dagen gewacht totdat ik hem aandeed. Eerst deed hij het perfect, -18, zoals behoren. Alleen Gisteren ging het alarm af dat hij te warm werd en vanochtend toen ik beneden kwam was hij binnen 37 graden. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? mvg Bas Schenk
  4. Beste ik weet dat het even geleden is, Maar ik heb het zelfde probleem. Kunt u misschien herinneren Hoe u het heeft opgelost?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...