Ga naar inhoud

revdtele

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

revdtele's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Hallo Ik was bijna gegaan voor de Samsung UE40H6400. Echter, bij deze tv kan je het scherf, niet draaien. Dus de voet blijft staan en het scherm kan je een stuk draaien. Kantelen hoeft niet. Kun je op deze tv geen andere voet zetten? Zo nee, zijn er tv,'s met een draaibaar scherm? Dank
  2. Ok Marvin en als ik die externe recorder Humax 5200C koop heb ik geen CI+-module nodig. Immers, als ik mijn coax kabel via recorder naar tv leidt, heb ik ook digitale tv?
  3. Hoi Marvin, nog even deze opmerking van jou: Tegenwoordig is het bij steeds meer televisies mogelijk om het ene programma op te nemen, terwijl u naar het andere programma kijkt. Voor beide Samsung modellen geldt dit ook. Zij beschikken over de PVR-functie (personal video recorder) oftewel de ingebouwde video-recorder. Men heeft mij gezegd dat je, als je een CI+ module hebt, niet programma 1 kan kijken terwijl je programma 2 opneemt. Jij spreekt dit tegen. Het antwoord is wel essentieel, omdat ik anders een HD-recorder zoals de Humax IHDR 5200C aanschaf.
  4. Dank je Marvin. Zag dat er ook alweer een UE40H6410 is. Tv-wereld staat niet stil Als je een Ziggo CI+ module aanschaft kun je dan naar uitzending 1 kijken terwijl je uitzending 2 opneemt? Of moet je dan een HD-recorder aanschaffen als je dat wilt? Je ziet dat van deze tv's ook wel niet nederlandse modellen (uit EU) worden aangeboden. Deze zijn niet gecertificeerd. Hoe herken ik deze? Deze tv's hebben geen hard aan-uit schakelaar. Is het niet (brand)gevaarlijk tv's 's nachts op standby te laten staan?
  5. Hallo overvallen door de hoeveelheid TV's die er zijn, ben ik nu gekomen tot twee led TV's van Samsung. De UE40F6320 en de UE40H6400. De 6400 heft ingebouwde videorecorder en analoge tuner. Wat is hier het voordeel van? Afgezien van de quad processor en 400 HZ van de 6400 zijn ze gelijk? Op dit moment neig ik nog naar de 6320 omdat die op jullie site vaak voorkomt als best getest, maar de 6400 is wel jonger. Pfff, moeilijke keus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...