Ga naar inhoud

dimitri

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door dimitri

  1. dimitri

    11 zenders

    Het is me eindelijk gelukt, na een zoveelste herinstallatie, zenders zoeken en de tv kabel rechtstreeks in de tv gepropt zonder andere apparatuur worden alle zenders herkent, behalve fox, maar ja wie maalt daar om. Het zal wel een signaal probleem zijn geweest, alleen raar dat na de installatie alle apparatuur weer teruggezet en geen enkel probleem meer. Rare apparatuur die samsung tv's. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel ingewikkelder??
  2. Beste allen, ik heb het volgende probleem. Ik heb mijn samsung tv eu48h6410 ingesteld op nederlands zowel menu als land. Toch zijn er zenders (cartoon network bijv) die bij kanaal keuze op engels staan, via de optie knop kan ik deze op nederlands zetten, en dit werkt, alleen blijft deze instelling niet staan, elke keer als ik naar dit kanaal ga staat deze weer op engels. Weet iemand hoe je dit vast kunt zetten??
  3. dimitri

    11 zenders

    Ik zit bij ziggo, het volgende is nu aan de hand, ik heb alle zenders gevonden nu, alleen krijg ik bij een aantal zenders de melding : ci+ module of smartcard niet herkend. Bij de eerste installatie van de tv mag ik ook geen ander land kiezen dan frankrijk, hierdoor kan ik dus ook geen provider (ziggo) kiezen als dit gevraagd wordt omdat de postcode niet herkend wordt. Ik heb dit dus overgeslagen en het land later ingesteld, de zenders later gezocht en heb nu dus dit probleem, tevens doet de interactieve televisie het ook niet.
  4. dimitri

    11 zenders

    ik heb een samsung ue48h6410 en ikvindt maar niet meer dan 11 zenders,wat kan dit zijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...