Ga naar inhoud

daan03092009

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

daan03092009's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Goed nieuws hij doet het.. de nieuwe (4de) hehe
  2. Ziggo monteur? Voor werkende modules en kabels? Grapje zeker. De smertkaart en de ci module werken Heb samsung gebeld. De ontvanger in de tv die de zenders moet detecteren is kaduuk. Hij vind nml alleen analoog. Dus weer naar de winkel 4de x voor een nieuwe hehe.
  3. Ik heb vandaag een EU32H6200 gekocht. Heb letterlijk alle stappen geprobeerd om digitale kanalen te vinden maar het lukt niet De module is actief en de smartkaart wordt herkent. Ik kan dit via het menu uitlezen. al mijn pakketten zijn geactiveerd en zelfs ziggo geeft aan het is een instelling op de tv Dat de module en smartkaart en de bekabeling werkt is duidelijk als ik mijn philips tv uit een andere ruimte aansluit met de zelfde bekabeling en module die ik in de samsung probeer. Ik zit in een casema/ziggo gebied en heb geen verstoringen door de omzetting van upc. Toch vind de tv alleen de 26 zenders analoog. Wat kan ik nu nog doen. Heb alle foras en dergelijke gelezen en stappen uitgevoerd.
  4. Ik heb een UE32H6200 gekocht en ook ik krijg geen digitaal gevonden. Dit ligt niet bij ziggo..als ik mijn andere TV van een ander merk met de zelfde kabel en module aansluit is hier niets mee aan de hand en vind hij alles ... Het lijkt meer op een instelling die niet bij deze problemen beschreven staat. Graag zie ik de oplossing dan ook tegemoet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...