Ga naar inhoud

Peter Jansen

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Peter Jansen

  1. Ik heb een Samsung Smart TV model: UE48J6370SU. Het afspelen van film/series van af een USB mobile HD lukt ineens niet meer. Ik volg de stappen beschreven in het Samsung E-Manual maar als ik de gewenste aflevering wil afspelen gebeurd er niets. Als ik de mobile HD op een andere Samsung SM TV afspeel is alles ok. Gaarne hulp!
  2. Bedankt, daar ben ik inmiddels ook achter gekomen en het werkt idd. Ik ben er ook achter gekomen dat ik het verkeerde formateerde op het schijfhulp programma en ook niet de goede indeling gebruikte. Ik moet dus de usb stick zelf wissen/formateren met Exfat en MBR indeling. Dan werkt het goed.
  3. Eerst werden de USB sticks wel herkend in Mijn Inhoud op de Samsung smart tv type UE48J6370. Maar na wissen op een iMac worden ze in eens niet meer herkend in Mijn Inhoud van de Samsung tv. Wilde wissen om oude films/series te verwijderen en nieuwe terug te plaatsen. Probeerde bestands formats exfat en OSX uitgebreid journaled. Met beide formats lukte het niet. Een USB stick (Exfat) heb ik via Finder/prullenbak gewist en dat heeft een extrabestand : device info ?. Deze wordt wel herkend op de Samsung tv. een andereUSB stick (Exfat) gewist mbv Schijfhulp programma op de iMac wordt niet gezien op de Samsung. Mist Device info bestand. Zal dus wel aan dat ?Device info? liggen, maar hoe herstel ik dat? Reageer op dit topic
×
×
  • Nieuwe aanmaken...