Ga naar inhoud

wil van assen

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

wil van assen's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Heb contact gehad met Samsung, reclame maken dat er 4K films afgespeeld kunnen worden is een lachertje. Via de Smart View levert dit alleen maar problemen op, vastlopen haperen enz. enz. Het gaat misschien lukken met een dure blue ray speler, een ultra HDMI-kabel, of een dure mediaplayer. Dus voorlopig dan maar geen 4K. In ieder geval bedankt voor jullie reacties.
  2. Hoi Marvin, Het bestand MPEG is maar 1.38 GB, ben inderdaad de speelfilm op een externe harde schijf aan het zetten, eens kijken of hij het dan wel doet.
  3. Hoi Marvin, Het bestand wat ik gedownload heb van de Samsung site is een MPEG-2 TS Video(.ts) bestand en ik heb een 4K film gedownload van 60 GB en dat is een MKV bestand .Allebei de films blijven laden. Heb nooit problemen met MKV bestanden.
  4. Hallo, ik heb sinds kort een Samsung UE55JU7000 en wilde daar onlangs een 4Kfilm op afspelen die ik gedownload had op de Samsung site. Bij het afspelen op de TV via de App Smart Vieuw bleef hij laden. Wat kan ik hier aan doen zodat ik de film kan bekijken?? Met vriendelijke groet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...