Ga naar inhoud

Paul

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Paul

  1. Paul

    Vraagje

    Ja alleen krijg ik dan geen spijt van de 50hz..? De PQI is wel hoog maar in hoeverre compenseert dat de kwaliteit van de 50hz
  2. Paul

    Vraagje

    Hoi bedankt voor je reactie. lastige keuze idd. We kijken films idd via Netflix en videoland. en de meningen over de 50 of 100 hz zijn zo uit een lopend dat je dan goed aan het twijfelen komt. voordat KPN hier 4K uit gaat zenden ben je nog wel een tijd verder denk ik. Dat kan alleen maar over glasvezel toch ofniet?
  3. Paul

    Vraagje

    Hallo ik zal me eerst even voorstellen ik ben Paul en ben me aan het oriënteren naar een nieuwe televisie. Ik zal vast de enigste niet zijn maar ik zie door de bomen eigenlijk het bos niet meer. Mijn oog is gevallen op de volgende 2 Samsung modellen namelijk de : UE55KU6000 en de UE55J6240. De ene is een 4K televisie met een 50hz en de andere een full HD met 100hz beeldverversing. Nu heb ik heel internet af zit te struinen en is me niet helemaal duidelijk wat ik nou het beste zou kunnen doen. Kiezen voor de beste beeld kwaliteit van 4K of voor een full HD televisie met een hogere Beeld verversing. Nu snap ik dat het een kwestie van smaak is. Gisteren was ik bij de media markt en daar staan zoveel televisies naast elkaar dat het lastig te beoordelen is. Ik wil niet de verkeerde keuze maken vandaar dat ik hier eens een balletje op gooien wat jullie zouden adviseren. De tv wordt voornamelijk gebruikt voor film en normaal televisie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...