Ga naar inhoud

Annemarie

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Annemarie's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Samsung kan alleen een dure monteur sturen Wat raar is dat hij software update, modus, etc uit zichzelf afloopt Ik zag bij menu, zelfdiagnose, signaalinfo staat op netwerk Sassenheim terwijl ik daar niet eens in de buurt woon, en frequentie is anders dan ik in type bij kanalen instellen Maakt de uit Heel irritant als hij steeds aan en uit gaat en harder en zachter
  2. Tupenummer is Le32c530 Samsung zegt een monteur langs te kunnen zenden voor 80 euro of het nou wordt opgelost of niet.
  3. Bedankt marvin. Ik dacht ook misschien rare nieuwe bovenburen die pesten maar tv gaat ook nachts soms aan en zijn ze dan wakker. En vaak gaat hij wel 4x achter elkaar aan en uit en dan harder en dan doorloopt hij het menu. En npo is niet teug te vinden wat ook raar is. Waar vind ik een nummer of code van soort tv?
  4. Mijn Samsung tv is een paar jaar oud. Hij gaat de laatste tijd spontaan uit en aan, wisselt van net, geluid, etc. Ook nachts. Eco stand staat alles in uit. Hij doet dit sinds 9 maanden opeens, sinds nieuwe bovenburen zijn komen wonen, maar ik weet niet of dat iets te maken ermee heeft. Ook heb ik hem automatisch gereset, npo 1 is en blijft verdwenen. Iemand wat te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...