Ga naar inhoud

edwinb

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

edwinb's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. edwinb

    contrast

    Met de instellingen heb ik al veel geëxperimenteerd, maar helaas zonder al teveel succes!
  2. edwinb

    contrast

    Ik heb vorig jaar een UH850V van LG gekocht. Deze bevalt totaal niet omdat het zwarte beeld niet zwart is. Bij een ondertitel bij een donker scherm is het beeld boven de ondertitel niet zwart, maar grijs. Herkent iemand dit? Ik overweeg nu om een andere TV te gaan kopen en mijn aanname zegt dat ik dan een OLED zou moeten kopen omdat deze dat probleem niet zou hebben omdat iedere pixel afzonderlijk word aangestuurd. Kan iemand dit bevestigen of ontkrachten?
  3. Een vriend van mijn heeft dezelfde tv welke het probleem ook heeft. Is dus geen productiefout. Heb ook contact met LG gehad. Hun conclusie is dat dit normaal is bij en LED tv....... Coolblue ook nog even gebeld. Deze zeggen dat het wellicht aan de HDMI kabel kan liggen. Heb een andere gekocht, dus ga het even testen
  4. Klopt inderdaad. Is de energiestand. Ik heb deze tv ook, maar behoorlijke klanten. Komen deze u bekend voor??: Mijn klacht ontstaat met name bij witte tekens op een zwarte/donkere ondergrond Voorbeeld 1: Als ik mijn TV aanzet is het beeld zwart met in de linkerbovenhoek "HDMI1". (Dus voordat de TV de ziggo kast gevonden heeft). Het zwart onder het HDMI teken licht nu over de gehele hoogte van het scherm op met een grijze waas. De rechterzijde van het scherm blijft gewoon pikzwart. Voorbeeld 2:Als er bij een donkere scene in een film ondertitel verschijnt, licht ook het scherm precies boven de ondertitel op met een grijze waas. Links en recht van de ondertitel blijft het beeld goed. Herkent iemand dit probleem? Ik heb al diverse instellingen (contrast/backlight/local dimming) geprobeerd maar niets werkt.
  5. Ik heb sinds 2 maanden de LG 55UH850V en ben hier alles behalve tevreden over. Mijn klacht ontstaat met name bij witte tekens op een zwarte/donkere ondergrond Voorbeeld 1: Als ik mijn TV aanzet is het beeld zwart met in de linkerbovenhoek "HDMI1". (Dus voordat de TV de ziggo kast gevonden heeft). Het zwart onder het HDMI teken licht nu over de gehele hoogte van het scherm op met een grijze waas. De rechterzijde van het scherm blijft gewoon pikzwart. Voorbeeld 2:Als er bij een donkere scene in een film ondertitel verschijnt, licht ook het scherm precies boven de ondertitel op met een grijze waas. Links en recht van de ondertitel blijft het beeld goed. Herkent iemand dit probleem? Ik heb al diverse instellingen (contrast/backlight/local dimming) geprobeerd maar niets werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...