Ga naar inhoud

PCK

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

PCK's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Dank je Marvin voor het meedenken, heb de klantenservice ook al benaderd, moet ik het toestel opsturen en dan kunnen ze hem uiteraard wel repareren denk ik, maar aangezien ik niet weet wat mij dit uiteindelijk zal gaan kosten kan ik maar beter een nieuw toestel kopen..Deze keer vast geen Philips meer , hoe mooi het scherm ook is.
  2. Horizon box van ziggo is al twee jaar aangesloten en de Onkyo versterker doet ook al 4 jaar zijn best. Dus is er de laatste paar jaar niets veranderd aan de tv of iets in huis. fabrieksinstelling werkt ook niet. Er zal wel iets stuk zijn. Niet zon beste keuze ben ik bang voor om Philips te Kiezen. Na een Half jaar moest er ook al een heel nieuw scherm in het toestel worden geplaatst. Mijn "oude" Panasonic die hiervoor in de kamer stond draait al meer dan 12 jaar probleemloos door op de slaapkamer..
  3. Mijn philips 42PFL6198K/12 gaat soms vaak en soms maar 2 x per avond op naar het maximum volume. Heb alle instellingen al gehad en zelfs een nieuwe update er opgezet mbv een usb stick op advies van de helpdesk. Ben alles in huis al bij langs geweest en alle afstandsbedieningen... wie heeft dit vaker gehoord en wat is er nog aan te redden.( en nee de buren doen het niet) Mvg Peter.
  4. en nog een oplossing gevonden, die van mij heeft het ook.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...