Ga naar inhoud

Mart

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Mart's prestaties

Nieuwster

Nieuwster (1/10)

0

Reputatie

  1. Mart

    omvormer

    Het enige wat in de buurt komt is: TV-luidsprekerinstelling. En dan de keuze: TV speakers / hoofdtelefoon / uit. Als ik 'm op uit zet kan ik het geluid via de speakers van de versterker horen. Dus wat dat betreft: opgelost. Ik vraag mij alleen nog steeds af of ik op de een of andere manier niet alle speakers tegelijkertijd kan gebruiken. Ik ben bang dat het niet mogelijk is.
  2. Mart

    omvormer

    Ik heb een omvormer en een optische kabel aangeschaft.Helaas blijft hetzelfde probleem zich voordoen. Enig idee hoe dat zou kunnen en wat ik daaraan zou kunnen doen?
  3. Mart

    omvormer

    Ik heb onlangs een Panasonic tv (TX-40HXW804) gekocht en geïnstalleerd. Ik heb de audio l en r-kabel verbonden met mijn versterker zodat het geluid ook uit de boxen kan komen.Nu blijkt dat het geluid van de televisie sneller is dan het geluid dat uit de versterker komt. Dwz. als ik via de boxen luister loopt het geluid niet synchroon met het beeld. Vraag: Als ik een omvormer van digitaal (tv) naar analoog (versterker) aanschaf (zo'n "kastje Zou dat het probleem dan oplossen? Gr. Mart
×
×
  • Nieuwe aanmaken...