Ga naar inhoud

Erik

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door Erik

  1. Tja, de tv gaf aan dat er een belangrijke update was dus heb ik de ci module eruit gehaald en geupdate. Daarna module terug erin gezet en alles blijft gewoon werken, pfff. Het zal0 toch wel aan de vorige tv hebben gelegen aangezien deze nu wel werkt na de update.
  2. Nieuwe televisie is gebracht en geinstalleerd. Eindelijk weer HD-kwaliteit. En nu maar hopen dat deze het blijft doen. Heb automatisch updaten maar uitgezet.
  3. Ook met de nieuwe ci+ module geen resultaat. Winkelier heeft beide modules meegenomen en in de winkel werken ze wel. Televisie wordt omgeruild, hopelijk werkt het dan wel.
  4. Ja, terug gezet naar fabrieksinstellingen en zonder de ci module weer geinstalleerd. Ik heb contact opgenomen met Ziggo en deze sturen een nieuwe module, ben benieuwd of het probleem dan is opgelost, anders wordt het een gevalletje garantie. Hou je op de hoogte.
  5. Aanvulling, het betreft ziggo, op kaartje stast nog upc en het betreft een smartdtv module
  6. heb sinds vrijdag 15-7 een LG 65NANO996NA. Vandaag 19-7 een update van de tv en krijg de meelding ci module verwijderd (terwijl die er in zit). Teruggezet naar fabrieksinstellingen helpt niet, krijg nu steeds ci module verwijderd en hij kan dus ook geen gedecodeerde uitzendingen tonen. Wat kan ik doen om het weer werkend te krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...