Ga naar inhoud

amana koelkast (americaans)


pranger

Aanbevolen berichten

Goedemorgen!

Deze ventilator zorgt voor de luchtstroom in de koelkast. Als de temperatuur goed is in de koelkast, hoeft deze niet constant te draaien. Is de temperatuur in uw koelkast juist? of wordt hij te warm waardoor producten sneller bederven?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als de ventilator helemaal niet inschakelt kan het een kapotte thermostaat zijn. Er wordt dan geen signaal gegeven om te koelen.

U kunt dit testen door de thermostaat door te verbinden. Als u het kapje voor de thermostaat weghaalt kun u twee draden (vaak bruin en zwart) met elkaar verbinden. Als hierna de koelkast wel opeens aanslaat en goed gaat koelen dan ligt het dus aan de thermostaat en dient deze vervangen te worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

als ik een normale ventilator er achter zet dan koelt die perfect dus denk echt dat de ventilator stuk is hij staat nu 48 uur aan op die manier en de vriezer vriest zo als het hoor ijsblokjes doen het perfect en de koelkast word op de hoogste stand -2 graden in de deur dus denk dat het niet de termosstaat is
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het puur aan de ventilator ligt kunt u kijken of een onderdelenshop een geschikte ventilator voor de model koelkast verkoopt. Een nieuwe ventilator kost zo'n 80 euro.. dit valt dus nog te overzien. De prijzen variëren wel sterk, er zijn ook goedkopere te krijgen..maar ook een heleboel duurdere.

De oude ventilator kunt u dan vervangen voor een nieuwe.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...