Ga naar inhoud

Koelkast maakt geluiden


Hannah Bakker

Aanbevolen berichten

Een week geleden hebben wij een nieuwe Amerikaanse koelkast gekocht van Bauknecht (KSN 4T A+ IN - Side-by-Side). PHij werkt prima, alleen maakt hij sinds een paar dagen vreemde geluiden. Hij piept af en toe, één piep om een aantal minuten/uren. En vandaag begon hij opeens te piepen en bleek een knop ingedrukt te zijn, hoewel niemand in de keuken was op dat moment.
Hij laat op het display niets zien, alleen toen die knop dus was ingedrukt (ook al had niemand die knop ingedrukt).
Weet iemand misschien wat er aan de hand is?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen Hannah,

Dat is vreemd inderdaad. Dit model beschikt wel over een alarm wanneer de deur van het vriesgedeelte per ongeluk niet goed dicht is gedaan. Misschien piepte de koelkast hierdoor?

Ook kan de koelkast een alarm (piep) gaan laten horen wanneer het te warm wordt in de koelkast en de temperatuur dus niet meer koel genoeg is. Heb je de temperatuur in koel- en vriesgedeelte gecheckt? Eventueel met een losse thermometer?

Mocht de temperatuur gewoon goed zijn, dan lijkt het wel een vreemd probleem met het display zelf of het elektronische circuit van de koelkast. Aangezien hij net nieuw is kun je denk ik het best gewoon even contact opnemen met de winkel waar je hem gekocht hebt of met Bauknecht zelf
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...