Ga naar inhoud

Temperatuur


Anne

Aanbevolen berichten

Hoi Anne,

Hoe oud is de koelkast van Liebherr? Het lijkt namelijk wel alsof hij niet meer genoeg koelcapaciteit heeft om de gehele koelkast op de juiste (koude) temperatuur te krijgen. Daardoor ontstaat er verschil in de koelkast en is het ene biertje dus wel koud, terwijl de ander lauw is...

Als je voor een nieuwe barkoelkast gaat dan zal deze de temperatuur constant moeten kunnen houden over de gehele koelruimte, zodat ieder biertje lekker koud is. Ik raad je dan wel aan om voor een degelijk en betrouwbaar merk te gaan, en niet voor de allergoedkoopste modellen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm, voor zo'n relatief jonge koelkast zou dit eigenlijk niet mogen. Die zou gewoon goed moeten koelen en geen verschil in temperatuur moeten hebben.

Wellicht nog even contact opnemen met Liebherr, of met de winkel waar je hem hebt gekocht. Of je hebt nog garantie, of ze kunnen je een coulance-regeling aanbieden om de koelkast even te controleren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...