Ga naar inhoud

Beko koelkast/vriezer werkt niet


Stefan

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, wij hebben hier een koelkast/vriezer van Beko type gnev122x die na 3 jaar niet meer werkt. Het lampje in de koelkast is het enige wat nog werkt bij het openen van de deur.Voor de rest niets,ook geen beeld op het LCD scherm. Iemand een idee wat het kan zijn?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier zijn meerdere mogelijke oorzaken voor. In veel gevallen is het nodig om de koelkast te laten nakijken door een specialist. Je kunt zelf wel een aantal dingen controleren.

Kijk ten eerste of de koelkast voldoende ruimte heeft om zijn warmte kwijt te kunnen. Staat hij ver genoeg van de muur af? En bekijk ook het rooster aan de achterzijde van de koelkast. Als hier veel stof op komt te zitten kan de koelkast zijn warmte niet kwijt. Dit kan lijden tot oververhitting.

Je kunt eventueel ook de compressor testen. Haal de koelkast uit het stopcontact en laat hem 2 uur uit staan. Schakel hem daarna weer in, als je de compressor hoort opstarten kan het een probleem zijn met oververhitting van de compressor. Dan is waarschijnlijk de interne koeling van de koelkast niet meer afdoende.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...