Ga naar inhoud

Hotpoint Ariston piept elke 40 seconden


Alexander

Aanbevolen berichten

Ik heb een Hotpiont Ariston Quadrio (ongeveer 6 jaar oud). Vanochtend begon hij elke 4 seconden te piepen. Het is geen standaard error piep want alle LEDs branden nornaal en hij koelt en vriest. Al meerdere keren uit en aan gedaan (ook lang uit stopcontact gehaald). Het vreemde is dat hij doorpiept zonder in het stopcontact te zijn. Soms stopt het piepen voor 5 minuten en dan gaat hij weer opnieuw. Er is geen reset knop en de handleiding heeft niets nuttings erin staan.

Iemand raad?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sluit de deur nog goed? Controleer de deurrubbers even, als deze versleten zijn dan sluit de koelkastdeur niet goed. Het kan het piepje zijn dat je hoort wanneer de deur te lang open staat.

Voor de zekerheid kun je de deurrubbers extra controleren door een zaklamp in de koelkast te leggen. Als er licht door de rubbers naar buiten komt, dan is het een teken dat de deurrubbers vervangen moeten worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...