Ga naar inhoud

Usa LG koelkast foutmelding


Mike

Aanbevolen berichten

Hoi, ik heb een wat oudere LG usa koelkast gekocht. Type GR-L208CLQA. Na het inschakelen doet alles maar na een paar minuten gaat het display een andere melding doen. Het bovenste en 4e lampje van het vriesgedeelte gaat dan branden...iemand een idee?? Alvast hartelijk dank!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doet het verder goed, maar kan het display dan niet meer bedienen. Dus temperatuur niet veranderen of ijs/water vragen. Als ik koelkast even uit en dan weer aan zet of hij pleurt de ijsblokjes im de bak kan ik display even bedienen maar even later weer in error, erg vaag...
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan lijkt het me een defecte aansturing van het display zelf (printplaat). Als er geen problemen zijn met koelfuncties dan lijkt dit me de meest voor de hand liggende oorzaak.

Je kunt de de koelkast demonteren en de printplaat checken op losse of doorgebrande solderingen. Anders de printplaat laten vervangen door een specialist.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...