Ga naar inhoud

Binnen lekkage


Eline

Aanbevolen berichten

Ik heb een Whirlpool ARC 4130 koelkast. Boven gedeelte is een vriezer en onder is de koelruimte. Nou lekt er water in de ?fresh control compartment? (dat is de bovenste lade van de koelkast). In het begin lekt het water en dan bevriest het. Daarna lekt het water zonder te bevriezen, want de temperatuur in de koelkast is dan weer omhoog gegaan. En dan is het zelfs bijna warm in de koelkast. Ik heb achter de koelkast alles schoongemaakt, hele koelkast leeg gehaald en uit gedaan. Na een dag te laten staan dan weer aan gedaan, weer een dag gewacht dan alle prodcten erin gedaan en alles deed het prima. Maar nu 2 maanden later is er weer water gelekt opdezelfde plek en het is bevroren. De vriezer werkt prima, de deur gaat goed dicht. Ik heb het op minimaal staan en ik probeer het niet vol te proppen met producten. De koelkast bevriest alle producten die boven in de la liggen, en dan begint het warm te worden. Weet iemand waar dit aan ligt en hoe ik dit kan oplossen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vervelend probleem. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor aanvriezen in de koelkast. Vaak heeft dit te maken met de ventilatie of versleten deurrubbers. Het kan ook zijn dat de condenswaterafvoer verstopt is. In andere gevallen kan de komen door een slecht functionerende thermostaat... waardoor de temperatuur in de koelruimte teveel schommelt.

Ik raad je aan om een specialist naar de koelkast te laten kijken. Deze kan achterhalen wat de exacte oorzaak is, en dit natuurlijk verhelpen.

https://slimster.nl/koelkasten/koelkast-reparatie/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...