Ga naar inhoud

Liebherr gnp3376/001


Femy

Aanbevolen berichten

Tijdens de zomerse hitte 30-40 graden ging het alarm en steeg de temp. S'nachts herstelde weer -18 echter volgende dagen zakte het bijna naar 0. Vriezer leeggemaakt maar toen het weer ca 20a25grdn was deed de vriezer normaal. Toen het weer 30grdn was zakte de temp.weer. Vriezer week uitgezet en vandaag weer opgestart display geeft nu 2 -- aan en als je erop drukt geeft het -18 aan
Wat zou het kunnen zijn?
Schat ca 8 jaar oud??
Serienr 24.471.0.123
Alvast bedankt
Link naar reactie
Delen op andere sites

De vriezer had problemen met de hoge omgevingstemperatuur, hierdoor kon de vriezer niet goed genoeg vriezen. Veel vriezers hebben hier last van gehad tijdens de hete dagen (rond de 40 graden).

Wat wordt er nu getoond als je de vriezer aan hebt staan en gevuld hebt met producten? Toont hij weer de goede temperatuur? Voor de zekerheid kun je de temperatuur in de vriesruimte checken met een vriezer-thermometer. Dan weet je zeker of het apparaat nog goed vriest (kan zijn dat enkel de display een defect heeft).
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Dag Mervin

We hebben het even aangekeken ging nl even goed maar toen het eind sept 25 gr werd steeg de temp weer naar 0 om weer langzaam -18 te gaan
De laatste weken stijgt de temp ook ineens naar -8/-3 en na paar dagen weer gezakt naar -18. Ook nu weer-7.
Vriezer geeft Df aan en stand knippert
Temp in vriezer komt overeen met display
Vriezer is voor ca 25% gevuld
Hoor graag
Mvg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik raad je dan toch aan om contact op te nemen met de servicedienst van Liebherr. Ik ben zelf namelijk niet bekend met een Df foutmelding. Eerste gedachte is dat dit wijst naar Defrost (df) en dat er sprake is van ijsvorming ergens in het systeem, waardoor de vriezer moet ontdooien. Maar de fluctuaties in temperatuur kan ik niet goed verklaren. Wellicht heeft een specialist van Liebherr een goede uitleg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...