Ga naar inhoud

Liebherr koel-vrieskast ICB 3166


Jan Bos

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
De koelkast zelf functioneert wel goed? Als enkel de vriesruimte niet de juiste temperatuur bereikt kan het vaak te maken hebben met een tekort aan koelmiddel. Dit is niet altijd te verhelpen en als het wel kan, een dure reparatie.

Het kan ook zijn dat de temperatuurvoeler defect is, of last heeft van ijsvorming. Het eerste wat je zelf kunt doen is de koelkast helemaal laten ontdooien en goed schoonmaken. Een nacht uit laten staan en de volgende dag weer inschakelen. Mocht dit niet werken, dan raad ik je aan om je probleem voor te leggen aan een specialist.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor uw reactie. Ik had al een expert geraadpleegd en die had de suggestie dat het zou liggen aan een verstopte condens afvoer van het boven gedeelte.
Dat was het, de afvoer van het condenswater was verstopt, daar kan je niet bij komen maar ik heb die met perslucht vanuit de binnenkant schoon geblazen. En hij werkt weer prima.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...