Elke Van Cauteren Geplaatst: 9 juli 2020 Auteur Delen Geplaatst: 9 juli 2020 Wij hebben sinds zes jaar een Bosch vriezer kast. Hij stond altijd op -18 graden. Zaterdag merkten we op tijd dat het eten in de vriezer begon te ontdooien. Volgens wat we lazen in de handleiding zetten we hem even uit en dan weer aan. We verlaagden de temperatuur naar -22 graden. Het probleem leek opgelost. Echter, daarstraks wou mijn dochter een ijsje en het was niet meer superhard zoals ervoor. Ik verhoogde eerder vandaag de temperatuur naar -20 graden. Wat kan het probleem zijn? Is het de moeite om iemand te laten komen? Of kopen we beter een nieuwe? Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Marvin Grouw Geplaatst: 10 juli 2020 Delen Geplaatst: 10 juli 2020 Het kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte temperatuursensor of te weinig koelmiddel in het koelsysteem. Dat eerste is redelijk eenvoudig op te lossen, het tweede probleem betekent vaak einde vrieskast. Via Zoofy kun je een lokale witgoedmonteur langslaten komen. Die kan naar de vriezer kijken en aangeven wat nodig is en wat eventuele reparatie zou kosten. Als het enkel een temperatuursensor betreft is dit voordeliger dan een nieuwe vrieskast kopen. Zie: https://slimster.nl/vriezers/vriezer-reparatie/ Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.