arjan_1990 Geplaatst: 21 november 2021 Auteur Delen Geplaatst: 21 november 2021 tja de fabrikanten weten het allemaal mooi te vertellen.. 48uur ondooien liefst 24 uur extra.. maar je 240L of grotere inhoud kan je weggooien!! Dit is niet nodig! maar wat is er aan de hand.. je systeem is bevroren en moed "snel"ondooit worden, zo dat hij weer gouw kan gaan coolen zo dat je vlees en andere producten niet verder ontdooien! hoe doen we dit een fohn? of heet water in de friezer? NEE dit sloopt het systeem! maar wat werkt wel? ja het is te simpel voor woorden maar laat er warmere ( dus niet hete) lucht langs lopen. het beste is buiten lucht! dit is heel makkelijk bijv. door met een bladblazer BEHEERST!! door de ventilator neen te blazen ik heb bij mij zelf ook gedaan, en met 10 minuten was de vriezer al weer aan het vriezen!! Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.