Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Whirlpool combimagnetron AMW 507ix


Karin
 Share

Recommended Posts

Helaas heb ik problemen met mijn combimagnetron. De oven werkt prima, maar de magnetronfunctie werkt niet meer. Deur sluit goed, plateau draait, klok loopt, geen foutcode alleen het eten blijft koud. Straalunit kapot? Iemand stelt dat andere onderdelen ook “meegetrokken” kunnen worden en dat er wellicht meerdere onderdelen kapot kunnen zijn. Iemand een suggestie wat er aan de hand zou kunnen zijn? Zo zonde om het apparaat naar de stort te brengen voor milieu en mijn knip.
Link to comment
Share on other sites

Helaas heb ik problemen met mijn combimagnetron. De oven werkt prima, maar de magnetronfunctie werkt niet meer. Deur sluit goed, plateau draait, klok loopt, geen foutcode alleen het eten blijft koud. Straalunit kapot? Iemand stelt dat andere onderdelen ook ?meegetrokken? kunnen worden en dat er wellicht meerdere onderdelen kapot kunnen zijn. Iemand een suggestie wat er aan de hand zou kunnen zijn? Zo zonde om het apparaat naar de stort te brengen voor milieu en mijn knip.
Link to comment
Share on other sites

Dank je wel Marvin. Uiteraard gaan we er zelf niet aan rotzooien. Wil alleen proberen te achterhalen in hoeverre reparatie voor een redelijk bedrag mogelijk zal zijn met andere woorden staat het wel vast dat dit type storing te maken heeft met een duur onderdeel of zou het ook iets kleins kunnen zijn. Overigens kan ik aan exact hetzelfde apparaat komen waarvan de ovenfunctie niet meer werkt. Zou een reparateur van 2 apparaten weer 1 werkend apparaat kunnen maken of hebben bepaalde onderdelen betrekking op zowel oven als magnetron.
Link to comment
Share on other sites

Aangezien dit een inbouwmodel betreft, met een hoog prijskaartje, denk ik dat reparatie (of iig een poging hiertoe) de prijs nog wel waard is. Was het een vrijstaand model van nog geen 100 euro geweest dan ik gezegd; koop een nieuwe want reparatiekosten kunnen ook rond dit bedrag uitvallen.

In geval van een defecte zekering, dan kan een monteur waarschijnlijk weer 1 werkend apparaat maken van beide modellen. Dan kan de defecte zekering vervangen worden door de nog werkende zekering uit het andere apparaat. Ik zou dit wel proberen inderdaad
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...