Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Isolatie fornuis aangevreten door muizen


Roel
 Share

Recommended Posts

Een muis heeft de isolatie onder ons 90 cm brede Belling fornuis aangevreten. Hierdoor zijn gaten in de aluminium isolatiedeken ontstaan, puilt de witte binnenkant uit en gaat het fornuis geweldig stinken wanneer de oven aanstaat. De witte binnenkant vertoont ook bruine brandvlekken, dus dit lijkt mij behalve de stank ook erg gevaarlijk. Ik heb de leverancier van de oven gebeld om te vragen of er een nieuwe isolatie kan worden aangebracht, deze liet weten dat ik maar beter een nieuwe oven (!) kan kopen. Weet iemand of dit soort isolatiedekens te koop zijn en of ik zelf de isolatie kan vervangen, of moet ik, zoals de leverancier al suggereert, een nieuwe oven kopen door een hongerige muis?
Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen Roel,

Ik heb even voor je gekeken, maar kan zo niet vinden of (en waar) je deze isolatie zelf zou kunnen kopen. Ik denk dat dit normaal gesproken via het merk / de leverancier loopt. Je hebt nu contact gehad met de winkel? Dan zou je nog even kunnen navragen bij Belling zelf wat de beste optie is.

Succes!
Link to comment
Share on other sites

Beste Marvin,
Ik heb vorige week iemand van Belling aan de telefoon gekregen. Deze persoon kon mij melden dat het aanvreten van isolatie door muizen niet kan en dat de deken ook niet kan verbranden. Vervolgens heb ik een reparatieverzoek gestuurd aan Belling, met foto's van de verbrande isolatie, maar nog geen reactie mogen ontvangen. Wordt vervolgd, groeten, Roel
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...